De collectie LYb [spreek uit: leip, betekent onbevangen jezelf mogen zijn] de afkorting staat voor Let You Blossom & Live Your Best. De zoektocht om te zijn wie je bent en dat volledig te leven is een belangrijke drijfveer in mijn artistieke en privéleven. Mijn wens is dat iedereen de kans krijgt om tot bloei te komen en dat op zijn of haar eigen manier.

LYb gaat over elkaar zien en horen en elkaar ontmoeten. Het gaat over ruimte krijgen om je talenten te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Je eigen pad te bewandelen dat je écht gelukkig maakt. Neem een omweg mocht dat nodig zijn, ongeacht wat anderen ervan vinden. Dat vraagt om een flinke dosis lef, bewustzijn en moed. En dat is waar LYb voor staat.

De LYb ontwerpen worden in samenwerking met Prospects@Work (https://pawt.nl) gemaakt. Zij geven op een unieke inclusieve wijze aandacht en ruimte aan de deelnemers om hun talenten te ontwikkelen met als uiteindelijk doel te groeien naar zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Een plek waar ze kunnen zijn wie ze zijn en een plek waar ze tot bloei komen.

LYb statements zijn kleurrijk, krachtig en liefdevol. Ik hoop dat LYb je inspireert. Durf LYb te zijn.
Jan J Halewijn, Artist.